Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2020-2021 Activiteiten Wandelingen

Herfstwandeling te Baal

Zondag 25 oktober om 14.00 u.

Onze wandeling speelt zich deze keer meer ten zuidwesten af van de Balenberg, dus geen paniek, er komen zeker geen zware beklimmingen voor in de wandeling J. De wandeling vertrekt om 14u aan “Brasserie Parkheide”. De afstand van de wandeling is ca. 9km. Vanuit Parkheide gaan we nog wat meer naar het zuiden toe, zo komen we meer in het Hageland terecht, doorkruisen we verscheidene bossen en lopen we af en toe langs de Demer. Daarna kunnen we nog gezellig iets drinken en napraten (met in achtneming van de Corona regels) in de Brasserie van Parkheide.

Praktische info

  • We vertrekken om 14u. stipt.
  • We komen samen aan Brasserie Parkheide Veldonkstraat 263A, 3128 Baal
  • Parkeren is mogelijk aan de Brasserie.
  • Denk aan een mondmasker
  • Voor meer inlichtingen kan je terecht bij Theo Geeraerts (015/34.65.18) of Paul Michiels (0468/21.39.59).

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *