Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2021-2022 Activiteiten

Bierproefavond

vrijdag 3 december 2021 om 20u

Belgiƫ Bierland. En dat er veel meer is dan een doordeweekse Duvel of een traditionele Trappist. Maar dat weten de meeste van onze Davidsfonds leden al. Hopelijk zorgt onze gastheer, Luc Coppens, voor enkele speciallekes die zelfs voor de doorwinterde bierliefhebber een aangename verrassing zijn.

Luc Coppens is brouwer van ondertussen drie streekbieren in Baal, met name de Balenberger, de Kragge en de Castor. Daarnaast geeft hij ook adviezen aan horeca-zaken om tot een mooie en originele bierkaart te komen.
Hij is ook organisator van het streekbierenfestival van Tremelo, normaal gezien elke 4e zaterdag van september.

Op vrijdag 4 december zal hij een 6-tal streekbieren meebrengen, vergezeld van 2 hapjes. We hebben de grote parochie zaal ter beschikken, waardoor we de deelnemers ver genoeg uit elkaar kunnen zetten. Ook qua proefglazen en bediening doen we er alles aan om het geheel zo corona-proef mogelijk te laten verlopen.

inschrijven kan via google docs