Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2021-2022 Activiteiten Wandelingen

Lichtjeswandeling

woensdag 2 februari 2022, 19:00 in de Kerk van Schriek

Er is geen vrouwtje nog zo arm, of ze maakt met Lichtmis haar pannetje warm.Afspraak op woensdag 2 februari om 19 uur in de kerk van Schriek.

Na een korte gebedsdienst van een tiental minuten met zegening van onze Davidsfonds-kaars en lichtjes van de deelnemers vatten we een lichtjeswandeling van ongeveer een uur aan.Ook traditioneel en misschien meer gekend is het om met Maria


Lichtmis pannenkoeken te eten. Deze traditie moeten we voor deze 39 editie doorbreken, want achteraf kunnen we niet met z’n allen in de zaal pannenkoeken eten. Maar tradities zijn er om te blijven bestaan, al is het in een aangepaste vorm.


Vergeet zeker en vast je kaarslicht, fakkel of olielamp niet !! Liefst geen flikkerende pillampen.