Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2021-2022 Activiteiten

Annulatie: Bollaert & Melaerts

Zonde van de lovende woorden. Maar met de huidige corona maatregelen is het te onzeker om een dergelijk concert te organiseren. Hou ons Cultureel Contact en de website in de gaten, want we gaan proberen deze strafe gasten terug op onze agenda te krijgen.

Zeg maar Filip en Eric. Ambiancebeest bij uitstek Filip Bollaert (gitarist en zanger in De Cooke en Verhulst Show, gitarist bij Gunther Neefs, …) en zijn wijze meester gitarengek Eric Melaerts (Clouseau, Stan van Samang, …) verwennen ons met muzikale klassiekers, maar natuurlijk ook met vergeten pop pareltjes. Een muzikale avond van kunde en kierewieterij!

Beiden zijn twee top-gitaristen, gewoon om te spelen voor volle Sportpaleizen, Festivalweides, Culturele Centra, … maar staan
even graag op een klein podium, dicht bij hun publiek. Ze zijn op dat moment heer en meester om op elke plek waar zij komen, niet alleen hun publiek muzikaal te verrassen, maar ook te entertainen.