Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2021-2022 Uitstappen

Dagje-uit te Bokrijk

zondag 19 juni


Dagje uit te Bokrijk, origineel gepland op 22 mei, wordt verplaatst naar 19 juni zodat we kunnen aansluiten aan de Heistdag die georganiseerd wordt door het Openluchtmuseum Bokrijk en de gemeente Heist-op-den-Berg. In de gemeentekrant van mei zal er al een eerste artikel hierover verschijnen. Een maand later, in de gemeentekrant van juni, volgt er nog meer info alsook een bon voor gratis toegang tot het park.

Vanuit het Davidsfonds van Schriek leggen wij een bus in (kostprijs busvervoer: € 15 – inschrijving noodzakelijk) voor deze Heistdag en sluiten wij mee aan bij het programma dat werd uitgewerkt voor deze dag.

Programma:

  • 8.30 u. vertrek met de bus aan de kerk te Schriek
  • 10.00 u. vrij bezoek aan het openluchtmuseum
  • 12.00 u. vrij middagmaal
  • 13.30 u. aanvang Heistdag in het museumdeel Kempen (toelichting restauratie
    Pastorij van Schriek, toelichting restauratie Langgevelhoeve Heist-op-den-Berg,
    feestelijk inschieten Staande Wip Booischot)
  • 17.30 u. vertrek met de bus terug naar Schriek
  • 19.00 u. aankomst te Schriek