Davidsfonds Schriek

Cultuur beleef je samen
2022-2023 Activiteiten Optredens

Winterhappening

zaterdag 7 januari 2023, kerkplein Schriek

Kom samen met ons klinken op het nieuwe jaar en genieten van lekkere drankjes, hapjes én live-muziek. De traditionele kerstboomverbranding kunnen we helaas niet meer organiseren, maar we hebben gezorgd voor een mooie en sfeervolle opvolger.

In de ‘Hof van de pastorij’, in de schaduw van de kerk en onder het toeziend oog van de ‘Schriekse Uil’ zorgen we voor de nodige warmte en gezelligheid om na de vele feesten die iedereen op dat moment al in de benen heeft, er nog een extra feestje aan toe te voegen. Iedereen zal zich kunnen opwarmen aan de warme chocomelk, glühwein, soep, jenevers en bieren. De honger kunnen stillen met een lekkere hamburger, hot-dog en spek. En zij die hun dansbenen willen losgooien kunnen dit op de muziek van ‘Marchandise’.

Toegang is gratis, we starten om 19 u.